Sika Croatia

 • Sikagard akcija!

  Sikagard akcija!

  Zaštitite fasade na vrijeme i sudjelujte u Sikagard akciji!
  Uz kupovinu 5 l Sikagard hidrofobnih impregnacija, poklanjamo kist za nanošenje, a za kupljenih 20 l poklanjamo valjak.
  Saznajte više.

 • Sika reference - Kuća Velebita

  Sika reference - Kuća Velebita

  Velebit oduvijek mami ljepotom i divljinom. Planirate li ga posjetiti, u izlet uključite i obilazak nedavno otvorene Kuće Velebita u Krasnom. Kako smo sudjelovali u ovom projektu saznajte na linku.

 • Synteko lakovi za zaštitu parketa

  Synteko lakovi za zaštitu parketa

  1970. Synteko je među prvima u svijetu započeo su s proizvodnjom lakova za parkete na vodenoj bazi. Danas se oni prodaju diljem svijeta, a odnedavno Synteko je još jedan renomirani član Sika grupe.

 • Schönox projekti

  Schönox projekti

  Za postavljanje podova u novom dječjem vrtiću na Vrbanima, na površini od 3000 m², odabrani su Schönox proizvodi i to Schönox KH, Schönox Uniplan i Schönox Lino Xtreme. Saznajte više.

 • Sikaplan® WP 1100-HL hidroizolacijska membrana

  Sikaplan® WP 1100-HL hidroizolacijska membrana

  Sikaplan® WP 1100-HL lider je na tržištu vodonepropusnih membrana za zaštitu objekata ispod površine zemlje. Saznajte zašto.

 • ComfortFloor® za Crayola Experience

  ComfortFloor® za Crayola Experience

  Saznajte zašto su Sika ComfortFloor® sustavi bili idealan izbor za šarene podove muzeja poznatog proizvođača pastela - Crayole.

 • SIKA REFERENCE - MOST PENANG

  SIKA REFERENCE - MOST PENANG

  Drugi Penang most u Maleziji je most s dvije kolničke trake koji povezuje poluotok Seberang Perai i otok Penang. Ukupna duljina mosta je 24 km, a dionica iznad vode čak 16,9 km što ga čini najdužim mostom u jugoistočnoj Aziji. Saznajte na koji smo način sudjelovali u njegovoj izgradnji.

 • Sikaplan®-15G

  Sikaplan®-15G

  Sikaplan®-15G lider je na tržištu te najprodavanija hidroizolacijska krovna membrana u Europi. Namijenjena je prvenstveno izloženim ravnim krovovima, a postavlja se kao slobodno položena ili mehanički fiksirana.

 • Sika reference - Bazen Jelkovec

  Sika reference - Bazen Jelkovec

  Na samo 9 km od središta Zagreba, nalazi se naselje Novi Jelkovec. Osim stambenog kompleksa, obuhvaća i dječji vrtić, osnovnu i srednju školu, knjižnicu te ambulantu. Uređena su i igrališta za nogomet, rukomet i košarku, postavljeni stolovi za stolni tenis i šah, izgrađeno boćalište, a nedavno su otvorena vrata i novog bazenskog kompleksa. Saznajte kako smo sudjelovali u ovom projektu.

 • Sika reference - Belupo

  Sika reference - Belupo

  Belupo je moderna farmaceutska kompanija osnovana 1971. godine u sastavu grupe Podravka koja u tehnološkom, tržišnom i razvojnom pogledu već 46 godina drži korak s vremenom i visokim standardima farmaceutskog poslovanja. Pri izgradnji novog kompleksa tvornice upotrebljen je čitav niz Sika materijala. Saznajte kako.

 • Sika AnchorFix za pouzdane puteve

  Sika AnchorFix za pouzdane puteve

  Ponekad neki proizvodi nađu i pomalo nesvakidašnju upotrebu. Tako smo HGSS-u donirali Sika AnchorFix za obnovu klinova i ankera na planinarskim stazama kako bi bile još sigurnije i pouzdanije.

 • Sika u InDizajnu s Mirjanom Mikulec

  Sika u InDizajnu s Mirjanom Mikulec

  Nadamo se da ste gledali epizodu 11 InDizajna s Mirjanom Mikulec u kojoj smo renovirali kupaonicu kojoj je bio potreban makeover. Ako niste vidjeli naš prilog, pogledajte ga sada!

 • Upoznajte Sika edukacijski centar

  Upoznajte Sika edukacijski centar

  21.04.2017. otvoren je jedinstveni edukacijski centar i izložbeni prostor u kojem će Sika proizvodi i sustavi biti predstavljani svim zainteresiranim stranama, i to na vrlo učinkovit način.